| Robert Pattinson as Kurt Cobain? | |
|
|
Robert As Kurt? | Da! | | 13% | [ 1 ] | Nu! | | 87% | [ 7 ] |
| Total voturi : 8 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Larii. Admin
Mesaje : 5350 Data de inscriere : 16/12/2009 Localizare : anglia.
| Subiect: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:12 pm | |
| Da. Probabil ati auzit si voi ca Robert a primit rolul lui Kurt intr-un film. Tu ce parere ai? Ar trebui sa-l joace?
Argumenteaza-ti parerea! | |
|
| |
Larii. Admin
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:17 pm | |
| Deci parerea mea sincera este ca Pattinson nnu stie juca deloc. Iarta-ma Ioana! Si l-ar strica de tot pe Kurt care este perfect:x.
| |
|
| |
cookie.monster Moderator
Mesaje : 9724 Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 34 Localizare : sunny skies...
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:18 pm | |
| E clar ca nu il vreau in rolul lui Kurt Cobain. Nu se aseamana deloc,nici ca fizic nici ca personalitate si caracter.E clar.Si sa il joace doar ca Frances o fi fan Twilight mi se pare aberant. | |
|
| |
Larii. Admin
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:23 pm | |
| Nu cred ca o sa-l joace. desi poate o sa se razgandeasca. Odata il vrea odata nu. Cine stie:-??. | |
|
| |
stranger Kipi-big fan
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:23 pm | |
| Nu-l vreau in rolul lui kurt. Urasc blonzii in general, unu, doi Pattinson nu stie ce e aia a juca! S-a chinuit in eclipsa sa zica 2 replici si i-au iesit penibile! Joaca terifiant! Ma sperii cand il vad! | |
|
| |
Nevermind. Kipi-fan no.1
Mesaje : 1908 Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Same shit,Transilvania.
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:29 pm | |
| Nu.NICI IN 9123489749074 de ani. Ideea e ca Rob e genul acela de om care isi baga nasul in toate ca sa obtina un rol mai banos,mai multe replici etc. Nu seamana deloc.Doar pentru ca Rob e ciufulit nu inseamna a seama cu(,)Kurt. Am auzit tote felul de tampenii de barfe si chestii de genul cum,ca Frances se da la Rob:|. Oricum,nu conteaza,regizorii ar face o mare greseala alegandu-l pe el.Dar pana la urma,nu ei au votul decisiv,ci Courtney 8-|. Mai nou,zici ca,Kurt e viu doar ca e un retardat handicapat care nu poate face nimic,iar Courtney vorbeste pentru el.Daca as fi in locul ei,nu mi-as mai baga nasul atat si nu as mai discuta despre subiectul asta,pentru ca,daca chiar l-o iubit pe omu ala,care i-o fost catelus cativa ani buni,atunci,nu ar mai deschide subiectul. Si,am mai citit undeva ca inca o propunere de-a lui Courtney ar fi fost Zac Efron:|. | |
|
| |
Larii. Admin
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:32 pm | |
| ZAC?!?!?:O. Mama. deci ala e mai ceva decat Pattinson. Mai bine nu se face filmul daca baga numai cacati din astia:|. Scz limbajul:">. | |
|
| |
Nevermind. Kipi-fan no.1
Mesaje : 1908 Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Same shit,Transilvania.
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? Dum Iul 04, 2010 4:40 pm | |
| Frate,niste tipi de la Warner Bross ,cred,s-au gandit la film.Dar din pacate,daca nu au aprobarea lui Miss Piggy 2(Miss Piggy 1 stie Alexa cine e:)) )atunci,nu pot face filmul,iar bineinteles ca ea,cum a fost nevasta-sa,ar trebuii(parerea ei) sa aleaga ala care ar urma sa joace. 1.Frances se da la Rob 2.Courtney le cam face lipeala 3.Rob=MILIARDE de pustoaice care s-ar uita la film si nici nu le-ar pasa de Kurt,ceea ce ar insemna o audienta imensa,ceea ce ar insemna multi bani,iar bineinteles ca si Miss Piggy 2 o sa primeasca bani de acolo.(nu ca nu ar avea destui)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Robert Pattinson as Kurt Cobain? | |
| |
|
| |
| Robert Pattinson as Kurt Cobain? | |
|